Uusi toimintakausi alkaa

12.09.2022


Lions Club Keravan vuoden mittainen toimintakausi loppuu aina kesäkuun viimeiseen päivään ja uusi alkaa seuraavana päivänä heinäkuun puolella kts. seuraavan kauden vastuuhenkilöt

Elämme ja todistamme todellakin nyt hieman erilaisia aikoja. Koronakurimus ei suinkaan ole poistunut muualta kuin puheistamme ja itänaapurimme on hyvää vauhtia aiheuttamassa epäjärjestystä koko eurooppalaiseen hyvinvointiyhteiskuntaan ja totuttuihin demokraattisiin elämän malleihin!

Tämän kaiken keskellä olemme sopeuttaneet toimintaamme tilanteisiin ja jatkaneet hyväntekeväisyystyötä parhaan kykymme mukaan. Olemme kokoontuneet säännöllisesti koronan katveessa pääsääntöisesti etätekniikoin eikä toimintamme ole missään vaiheessa ollut kokonaan pysähdyksissä.

Klubimme viettää tänä vuonna kunniakkaan taipaleensa 60-vuotisjuhlaa ja jatkaa tästä eteenkin päin yhtä aktiivisena. Kausi vaihtuu nyt uuteen ja on aika lyhyesti vetää yhteen jo kertaalleen erikseenkin uutisoimiamme tapahtumia.

Kausi 2021-2022 käynnistyi perinteiseen tapaan alakoulujen suojatiepäivystyksellä. Covid-työn paikallisia sankareita muistettiin joulukuussa kuusenmyyntipartion pistäytyessä rokotusasemalla.

Helmikuussa tehtiin lahjoituksia liikuntaan ja kasvatukseen, mutta kevät toi meidät kaikki uuden tilanteen eteen. Puntaroimme vakavasti miten parhaiten pystyisimme olemaan avuksi ukrainalaisille heidän suunnattomassa ahdingossaan ja samalla paikallisen toiminnan periaatettamme noudattaen.

Löysimme lopulta hienon väylän - yhteistyön paikallisen avustuspisteen kanssa. Selvitimme viikoittain mitä tuotteita ja tarvikkeita sotaa Keravalle paenneet eniten ja kiireellisimmin tarvitsivat. Teimme niistä tilauksen ruokakaupan kautta ja toimitimme täsmätarpeen perille parin päivän viiveellä tilauksesta.

Ehdimme toimittaa lähes kymmenen lähetystä kun avustuspisteen toiminta siirtyi Espooseen osaksi vielä suurempaa koko pääkaupunkiseutua kattavaa avustustoimintakokonaisuutta.

Toukokuussa järjestimme jälleen istutustalkoot Hopeahovissa ja kesän kynnyksellä jaoimme merkittävän määrän stipendejä ansioituneille keravalaisille opiskelijoille.

Voit lukea vasemmalla näkyvästä uutisvirtapalkista yllä mainituista tarkemmin.

Vedämme vähän henkeä heinäkuussa ja elokuisesta suojatiepäivystyksestä alkaen ollaan taas aktiivisesti uutta kautta käynnistämässä.

Lions Club Kerava toivottaa kaikille oikein mukavia kesäisiä hetkiä!

t. LC-toimitus

16.05.2024Vuoden Leijona - Kari Ahti
07.05.2024Kukkaistutuksia koleutta uhmaten
11.04.2024Valintojen Elämä - aina on toivoa!
06.12.2023Seppeleen lasku sankarihaudoille
09.08.2023LC-Kerava koulutietä turvaamassa
08.08.2023Lions Club Kerava aktiivisena uuteen kauteen!
28.07.2023Norjo Järvelä - In Memoriam
29.06.2023LC Keravan stipendit 2023
05.06.2023Kiitosviesti Ukrainasta
13.05.2023Kesäkukkien istutusta Hopeahovissa

Siirry arkistoon »