Lions Club Kerava

Lions Club Kerava on hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tarkoituksena on erilaisten palvelu- ja muiden aktiviteettien kautta kerätä varoja oman paikkakunnan nuorten ja vanhusten hyväksi - yleisöltä kerättävät varat käytetään lyhentämättöminä hyväntekeväisyystyöhön.

Klubin perustaminen

LC Kerava on perustettu vuonna 1961 aikana, jolloin lionismi laajeni nopeaan tahtiin Suomessa. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen vuonna 1917 Yhdysvalloissa perustettu Lions- toiminta levisi Suomeen Ruotsin kautta 1950- luvun taitteessa. Klubi saavuttikin vuonna 2021 toiminnassaan merkittävän 60-vuoden merkkipaalun.

Nykyhetki

Lions Club Kerava on nykyään 25 jäsenen muodostama yhteisö. Tavoitteena on rakentaa jäsenten välistä yhteisöllisyyttä ja toteuttaa Leijonismin perusajatusta rennossa ilmapiirissä. Klubikokouksista luodaan tilaisuuksia, joihin on mukava tulla ja joissa viihdytään seurustelun ja kokemustenvaihdon parissa. Klubi on paikka, jossa voi tutustua uudella tavalla oman paikkakunnan historiaan ja nykyisyyteen sekä luoda uusia ystävyyssuhteita. Ja mikä parasta - se tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua merkittävään paikalliseen hyväntekeväisyystyöhön!

Toimintaa viedään eteenpäin aktiivisten jäsenten ehdoilla oman paikkakunnan hyvinvoinnin ja viihtyvyyden hyväksi.

Klubi kokoontuu pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä perjantaina tilausravintola Viertolassa klo 18.00.