Lions Quest - elämäntaitojen kehittämistä vuosikymmenten kokemuksella

Lions Quest-ohjelma on kansainvälinen yli 100 maassa toteutettava monikymmenvuotiset perinteet omaava Lions-järjestöjen välittämä koulutuskonsepti. Sen avulla ovat jo tuhannet lasten ja nuorten ohjaamisen parissa työskentelevät ammattilaiset pystyneet kehittämään elämäntaitojen ja -hallinnan lisävalmiuksiaan omassa tärkeässä kasvattajan roolissaan.

Lions Club Kerava tarjoaa oman paikkakuntamme koulujen opettajille sekä liikuntaseurojen valmennustehtävissä toimiville osallistumismahdollisuutta Lions Quest-koulutukseen rahoittamanamme.

Olet ehkä jo kuullutkin LionsQuest-koulutuksesta kollegoiltasi, mutta tutustumalla oheisiin liitteenä oleviin esitteisiin ja käymällä Suomen Lions Liiton sivuilla saat syvemmän käsityksen LQ-ohjelmasta ja sen hyödyllisyydestä https://www.lions.fi/lions-quest/

Valtakunnallisina kouluttajina toimivat kokeneet pedagogiikan ammattilaiset. Löydät myös heidän esittelyvideonsa yllä olevasta linkistä.

Jos ja kun olet asiasta kiinnostunut toimi näin:
- tutustu yllä olevasta linkistä tarkemmin Lions Quest-koulutuksen sinulle tarjoamiin mahdollisuuksiin. Koulutuskalenterin julkaisemme heti kun se vahvistuu
- ota yhteys Lions Club Keravan yhteyshenkilöön Matti Vornanen, mvornanen@gmail.com 0500-813025. Saat häneltä sen jälkeen "luvan" ja ohjeet ilmoittautumista varten. Häneltä saat tarvittaessa myös lisätietoja.
Myönnämme koulutuspaikkoja rullaavasti ilmoittautumisjärjestyksessä resurssiemme puitteissa.

Tartu rohkeasti mahdollisuuteen!