Klubiin taas uusi jäsen

Lions Club Kerava vahvistuu jälleen, kun saimme klubimme uudeksi jäseneksi peruskeravalaisen Aapo Nurmen.

Aapo on aktiivinen ja nuorekas, mutta jo laajasti elämää nähnyt ja monelta kantilta kokenut toimija ja monelle keravalaiselle eri yhteyksistä tuttu henkilö.

Aapo kertoi motiiveikseen mahdollisuuden olla oikeasti tekemässä hyvää ja toisaalta päästä entistäkin laajemmin verkottumaan Keravalla klubin laaja-alaisen jäsenistön kautta.

Kuvassa LC-Keravan presidentti Jari Ärling kiinnittämässä pinssiä Aapo Nurmen rintapieleen


Uutiset

Generaattorilahjoitus Ukrainaan (24.11.2022)
Lionit ympäri maailmaa avustavat Ukrainaa jo monin tavoin mm. kansainvälisen LCIF:n kautta sekä omilla ja kansallisilla projekteillaan. Varavoiman tarve on nyt..

Klubivierailu Keravanjoen koululla (09.11.2022)
Yksi Lions Club Keravan toiminnan yhteisöllisestä puolesta on pyrkimys järjestää erilaisia yritysvierailuja mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin kohteisiin. Hyvänä..

Lions Club Kerava vahvistuu! (05.11.2022)
​Lions Club Keravan toiminta on käytännössä palannut jo koronapandemiaa edeltäneelle tasolle. Lisäksi klubiimme on liittynyt uusi jäsen Kari Ceder, joka on..

Heijastinlahjoitus Keravan alakouluille (06.10.2022)
Lions Club Kerava viettää tällä kaudella toimintansa 60-vuotisjuhlakauttaan. Tämän kunniaksi klubi teettänyt mm. nimikkoheijastimia jaettavaksi Kelit pimenevät..

Kauko Järvelä In Memoriam (06.10.2022)
Lions Club Keravan perustajajäsen valtiotieteen maisteri Kauko "Kake" Järvelä on poissa. Hän nukkui rauhallisesti ikiuneen Keravan terveyskeskuksessa 24.8.2022 kunnioitettavassa..

Lahjoitus Lions Club Keravalle (13.09.2022)
Kurkelan opintonsa päättäneen kuvataideluokan vanhemmat ottivat klubiimme yhteyttä hienosta syystä. Heidän 9 lk. luokkaretkeä varten keräämänsä matkakassa oli jäänyt..