Lions Club Kerava toivottaa kaikille
Hyvää Uutta Vuotta 2021!

Kerromme näillä sivuillamme toimintamme ajankohtaisista asioista ja mm. lahjoituskohteistamme.

Keräämme erilaisin paikallisin aktiviteetein varoja paikallisilta hyväntekijöiltä ja ohjaamme varat lyhentämättöminä paikallisille avun ja tuen tarpeessa oleville.

Osallistumalla toimintamme tukemiseen pystyt omalta osaltasi antamaan tärkeän panoksesi paikalliseen hyväntekeväisyyteen!

Toivotamme kaikille voimia ja kärsivällisyyttä tämän uuden ja erikoisen pandemiatilanteen selättämiseksi!

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!


Uutiset

LC Kerava kiittää! (11.01.2021)
Lions Club Kerava kiittää lämpimästi kaikkia tänäkin jouluna leijonakuusen hankkineita. Jokainen havuntuoksuinen joulupuu kartoitti lahjoitusvarojamme ja olet siis..

Turvallista koulumatkaa! (04.12.2020)
Lions Club Kerava on jo pitkään ollut koulukauden alkaessa aktiivisesti turvaamassa kaikkein pienimpien koulumatkaa osallistumalla suojatiepäivystykseen yhteistyössä..

Kasvomaskilahjoitus Paasikiven Nuorisokodille (27.11.2020)
LionsClub Kerava tukee laajasti kotikaupunkinsa eri kohteita. Näiden valinnassa korostuvat varsinkin nuorison ja ikääntyneiden erilaiset tukitarpeet. Yhtenä tukikohteena..

Lahjoitus Vapaaehtoistyön Hyvinvointikeskukselle (08.10.2020)
Keravan Vapaaehtoistyön Hyvinvointikeskuksen tavoitteena on ikäihmisten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantaminen ja siten elämisen laadun kohottaminen. Yhdistys..

LC Kerava mukana suojatiepäivystyksessä tänäkin vuonna (23.08.2020)
LC Keravan perinteisiin on kuulunut jo useita vuosia klubin arvomaailmaan mitä parhaiten sopiva aktiviteetti - koululaisten suojatiepäivystys! Korona-pandemian..

Lions Club Kerava vahvistuu uusilla jäsenillä (08.02.2020)
LC Keravan kulunut toimintakausi on ollut jo nyt monella tapaa tavallistakin vireämpi. Kuin kirsikaksi kakun päälle klubiimme liittyi kaksi uutta jäsentä. Tuoreet..